آمار سايت
آمار مطالب
 کل مطالبکل مطالب : 8
کل نظراتکل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاينافراد آنلاين : 2
تعداد اعضاتعداد اعضا : 2

تعداد اعضا کاربران آنلاين


آمار بازديد
بازديد امروزبازديد امروز : 31
بازديد ديروزبازديد ديروز : 52
گوگل امروزگوگل امروز: 0
 گوگل ديروزگوگل ديروز : 0
بازديد هفتهبازديد هفته : 32
بازديد ماهبازديد ماه : 87
بازديد سالبازديد سال : 182
بازديد کليبازديد کلي : 14913
تاريخ امروزامروز: دوشنبه 15 بهمن 1403
نظرسنجی
جستجو
موضوعات
اطلاعات کاربري

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشي رمز عبور؟
نويسندگان
آخرين اعضا
آرشيو ماهيانه
خبرنامه
براي اطلاع از آپديت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

غیر از نکاتی که گفته شد، شاید بهترین راه تشخیص یک تشک مناسب آن است که آن تشک، مناسب شما باشد، یعنی در صورتی که بیماری خاصی ندارید، خودتان بهترین شخصی هستید که می توانید تشک مناسب خود را انتخاب کنید. بنابراین دقت کنید و سعی نمایید قبل از خرید، حتما انتخابتان را امتحان کرده باشید .

با این حال، همه مشکلات خواب با تشک حل نخواهد شد؛ مشکلاتی مثل بی خوابی، خرخر موقع خواب، وقفه های تنفسی حین خواب یا برخی دردهای عضلانی با منشا ناشناخته که تشک ها نمی توانند برای رفع آنها کمکی به شما کنند . تمام تشک ها حتی بهترین آنها نیز ممکن است برای شما مناسب نباشد. شما باید با توجه به اطلاعاتی که تا به حال کسب کرده اید و با توجه به سلیقه و نوع خوابیدنتان تشک مناسب خود را انتخاب کنید.

ولی توجه داشته باشید که ممکن است خواب نامناسب شما مثل زیاد خواب دیدن و یا نداشتن خواب عمیق، یا بیدار شدن و از خواب پریدن مکرر در طی شب، به علت تشک یا وضعیت خوابیدن نامناسب شما باشد. پس هرچه سریع تر درباره رفع آن فکری کنید .


بهتر است در ابتدا تشک ایرانی بخرید. و بعد از آن چک کنید تا برندی که خریداری میکنید در ایران نمایندگی دارد یا نه. و در آخر نیز کیفیت تشک خریداری شده را چک کنید.

در میان این همه برند ایرانی و خارجی تشک که خریداران را سر در گم کرده است باید مراقب تقلبی بودن این تشک ها نیز باشیم. به شما عزیزان باید بگویم در این زمینه تشک های ایرانی از تشک های خارجی کیفیت بهتری دارد. تشک های خارجی معمولاً پشتیبانی ندارند. و بعضی از شرکت ها برای جذب مشتری و فروش به قیمت بالاتر اجناس خود را به عنوان اجناس خارجی به فروش میرساند. ولی در وافع تمام مواد اولیه تمام مراحل تولید حتی بسته بندی و... این اجناس در داخل کشور تولید شده و فقط برای گمراهی مشتریان مارک های خارجی را بر روی تشک خود میگذارند.


برای نگهداری بهتر از تشک خود موارد زیر را رعایت کنید

1- پریدن کودکان بر روی تخت برای بازی باعث میشود که تخت حالت ارتعاشی خود را از دست بدهد.

2- مواظب باشید که تشک پاره نشود که لایه فوم و فنر های آن بیرون میزند.

3- هر چند وقت یک بار تشک خود را بدون کاور جلوی نور خورشید قرار دهید تا میکروب کشی شود.

4- سعی کنید زیاد خشبو کننده های شیمیایی را بر روی تشک نزنید. زیرا ممکن است به تشک شما آسیب بزند. در ضمن برخی از این خوشبوکننده ها ممکن است موجب بروز برخی از حساسیت ها برای شما شوند. زیرا در تماس مستقیم با بدن شما قرار می گیرند.

5- در صورت ریختن مایعات روی تشک حتما محل موردنظر را با دستمال مرطوب تمیز کرده و تشک را با سشوار خشک کنید. خیس و مرطوب ماندن تشک نه تنها به سلامت آن اسیب می زند، بلکه موجب می شود تشک بوی نم بگیرد .

6- در زمان حمل تشک خوش خواب بهتر است تشک خوش خواب خود را در وضعیت مسطح قرار دهید در غیر این صورت حتما تشک را به جایی تکیه دهید .

7- یکی از مواردی که باعث میشود طول عمر تشک طولانی تر بشود این است که شما به صورت مرتب تشک خود را جارو برقی کنید این باعث میشود که گرد و خاکی که بین فوم و فنرهای تشک می باشد خارج شود. این کار از ایجاد آلرژی نیز جلوگیری میکند.

8- همانطور که در قسمت های گذشته گفته شد هر یک ماه یک بار تشک خود را پشت رو کنید تا از پارگی و فرم گرفتن تشک جلوگیری شود

9- استفاده از کاور نیز باعث جلوگیری از ورود گرد و خاک به تشک میشود.


برای تست تاثیر پذیری تشک سفت و تشک نیمه سفت دكتر كوواكس بر روی 313 نفر آزمایشی را شروع کرد. در نتیجه این آزمایش که 3 ماه به طول انجامید. افرادی که از تشک های نیمه سفت استفاده میکردند بهبود یافته بودند. تشک های سفت در واقع به دلیل انعطاف پذیری پایین در برابر انهنای طبیعی بدن انسان در طولانی مدتد باعث بروز درد میشوند.

پس در زمان خرید تشکبه این نکته نیز باید توجه کرد که شرایط بدنی شما در چه وضعی قرار دارد و شما با شرایط بدنی که شما دارید چه تشکی برای شما مناسب تر میباشد. خریدن تشک برای کاهش کمردرد در مورد هر فردی ممکن است متفاوت باشد. چند نوع تشک را امتحان کنید و آنرا که شما در آن راحت تر میخوابید و در حین خوابیدن در آن کمردرد کمتری احساس میکنید مناسب شما است


کسانی که در قسمت انتهایی کمر خود درد احساس میکنند بهتر است از تشک های نیمه سفت استفاده کنند. چرا که تشک سفت باعث می شود استخوان های ستون فقرات هماهنگی و انعطافی که باید با شانه و لگن داشته باشد را از بین ببرد و ناهماهنگی ایجاد کند و به همین دلیل استفاده از تشک سفت آسیب پذیر بوده و استفاده از تشک سفت به هیچ وجه توصیه نمی شود. تشک باید کمی نرم بوده تا آن هماهنگی و انعطاف لازم هنگام دراز کشیدن بروی تشک ایجاد شود و هنگامی که بروی تشک دراز می کشید حس خستگی نکید و تشک باعث کمر درد نشود.


برای طولانی تر شدن عمر تشکو حفظ فورم تشک های فنری بهتر است هر ماه یک بار آنها را پشت و رو کنید. فوم گرما را در خود نگه میدارد پس تشکهایی که از فوم ساخته می شوند گرم میباشند اگر به گرما حساسیت دارید بهتر است تشکی انتخاب کنید که هوا را تهویه میکند. کارشناسان معتقدند که تشکمناسب تشکی میباشد که کم ارتفاع نباشد. قبل از خرید بهتر است ماکت موادتشکیل دهنده تشکتولید شده را ببینید. در تشک ها گرد و خاک نفوذ میکند برای سالم نگه داشتن تشک های خود و جلوگیری از آلرژی بهتر است که هر چن وقت یک بار تشک خود را جارو برقی کرده تا گرد و خاک آن خارج شود.گرد و خاک باعث کاهش عملکرد تشک نیز میباشد. در تخت های دو نفره اگر تفاوت وزنی بیشتر از 18 کیلو گرم باشد بهتر است از دو تشکیک نفره استفاده کنید.

تست تشک:

برای تست تشکبر روی تشک بخوابید دستتان را به زیر گودی کمرتان ببرید. اگر دستتان به راحتی به زیر گودی کمرتان رفت آن تشکخیلی سفت است. و اگر اصلاً زیر گودی کمرتان نرفت آن تشک خیلی نرم است. در واقع تشکطبی باید سفت باشد اما در موارد خاصی نیز نه باید نرم باشد و نه باید سفت باشد تا مصرف کننده دچار مشکل نشده و در مواردی نیز دچار بهبود کمر درد باشد. برای اطلاع در ای زمینه همراه ما باشید.



مشاهده پست مشابه : greeting in english احوال پرسی در انگلیسی چه طوریه ؟

در این پست قصد دارم که نحوه تولید تشک فنری را برای شما توضیح دهم، تشک های فنری از اجزاء زیر تشکیل شده اند:

رویه:

رویه تشک ها از پارچه ژاکارد تولید میشوند. این پارچه ها در ابتدا رویه دوزی میشوند. این در صورتی است که در هنگام بافت پارچه نیز طرحی بر روی آن شکل گرفته است. این پارچه ها بعد از تکمیل رویه دوزی توسط ماشین ها برای مرحله بعد آماده میشوند.

فنر:

فنرها توسط دستگاه پاكت اسپرينگ و با مفتول ساخته میشوند که این تکنولوژی به روز ترین تکنولوژی ساخت فنر در دنیاست. کیفیت فنر در واقع مهم ترین قسمت یک تشک است.

فوم(ابر):

کیفیت فوم ها بر اساس وزن، رنگ و دانسیته آنها مشخص میشود.

وزن فوم مناسب باید 30 کیلو باشد که این وزن متناسب با تقاضای بازار تا 11 کیلو در تغیر است.

در تشک های طبی فوم هایی که وارد کارخانه مشوند آسیاب شده و دوباره به فوم هایی مرغوب تر و با دانسیته بالاتر تبدیل شده که دارای حالت ارتجایی بیشتری میباشند. در انتهای این عملیات مدت دوام فوم ها نیز بیشتر میشود.

حال بعد از آماده شدن این مواد اولیه ماشین دوردوزی این مواد اولیه را به یک تشک خوب با وزن متقارن در همه نقاط تولید میکند.

در آخرین مرحله نیز تشک ها به صورت تمام اتوماتیک بسته بندی می شوند.

کارخانه های مختلف برای محصولات مختلف خود نیز ابزار هایی مانند پا تختی در نظر میگیرند که استفاده از آن ها باعث بهبود عملکرد تشک میشود.

این مراحل خلاصه ای از مراحل تولید می باشند. قبل از تولید تشک کارشناسان در مورد نحوه قرار گیری لایه های مختلف و چگونگی قرار گیری بحث میکنند و دائماً این ساختار در حال بررسی است تا بهبود یابد.

با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره بدست آورید.
تنوع در نوع تشک ها خریداران را در خرید تشک سردر گم کرده است. این معضل گریبان گیر بیشتر خریداران است. برای رفع این مشکل شما باید با خرید تشک نحوه ساخت و نحوه نگهداری آن آگاهی داشته باشید تا بتوانید تشک مناسبی که میخواهید بحرید. هر کدام از تشک ها ایراداتی دارند هر کدام محاصنی دارند شما باید با توجه به سرایط خودتان این خرید را انجام بدهید. با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانید.
تشک اسفنجی:
تشک اسفنجی نوعی از تشک طبی میباشد که از اسفنج و پنبه ایجاد می شود.
تشک اسفنجی عمر کمی دارد و برای افراد زیر 95 کیلو مناسب میباشند.
تشک اسفنجی ارتعاشی نیست و به همین دلیل در تخت های ذو نفره در صورت تکان خوردن یک نفر آرامش دیکری بر هم نمیخورد.
تشک فنری:
تشک های فنری در دو نوع عرضه میشوند طبی و معمولی.مزیت تشک های فنری راحت بودن است و عیب آنها نرم بودنشان است. دلیل بیماری های عضلانی نیز همین میباشد.
تشکهای طبی راحتی تشک های فنری را ندارند و از انها سختتراند. اما خصوصیات دیگر تشک های فنری را دارا میباشند.با این تشک ها دیگر نگران طولانی شدن اسطراحت نباشید چون سفتی سطح آنها باعث میشود که اعضای بدن شما به خواب نرود.
تشک بادی:
تشک بادی همانطور که از نام آن پیداست با باد تنظیم می شود.زمانی که شما از این تشک ها به عنوان تشک بادی میخواهید استفاده کنیید باید عقربه آن بر روی 200 تا 250 باشد و زمانی که میخواهید از آن به عنوان تشک طبی استفاده کنید بایدعقربه ی آن بر روی 300 تا 350 تنظیم کنید.
تشک جک دار:
این تشک ها در واقع با یک جک تنظیم می شوند. هرچه ارتفاع تشک بیشتر باشد طبی تر است و هر چه ارتفاع کم تر باشد راحتی تر میباشد.
تشک فصلی:
تشک فصلی در واقع تشکی می باشد که در فصول سرما گرم شده و در فصول گرما سرد میشود که این قابلیت نیز در دستان شما میباشد یعنی به دلخواه شما میتوانید انتخاب کنید که میخواهید تشکتان گرم باشد یا سرد.




مشاهده پست مشابه : کاور کت و شلوار,کاور پالتو,کاورمانتو,کاور لباس عروس,ساک پتو ساک پتو,کاور, کاور لباس شب,کاور بالشت

تشک از گذشته های دور تا به حال به عنوان وسیله استراحت استفاده می شود. در ابتدا تشکچه ها استفاده می شده که در اقوام مختلف به صورت مختلف(به طور مثال در سرزمینی از پارچه های زخیم پنبه ای و در سرزمینی از پارچه های نمدی) تولید و استفاده می شده است.دربا رشد سریع ضنعت و حرکت به سوی صنعتی شدن از پنبه و پر برای ساخت تشک استفاده میشد که اگر بزرگتر ها به یاد داشته باشند در کوچه و خیابان پنبه زنان بودند که ضدا میزند پنبه زنه پنبه زن. به دلیل از شکل افتادن تشک و مقاوم نبودن برای مدت طولانی هر چند وقت یک بار باید پنبه های داخل تشک تعویص و یا پنبه زنی می شد تا تشک بتواند به حالت اولیه برگردد. در بعضی از تشک ها به جای پنبه برای بالا بردن کیفیت از موی اسب هم استفاده می شد.

با گذر زمان و تغییر افکار مردم کم کم استفاده از تخت خواب هم در کنار تشک صروری شد. تا هنگامی که هر شخصی از تشک استفاده می کرد حتما یاید تشک خود را بروی چهارچوبی که تخت گفته می شد قرار می داد تا حس راحتی بیشتری هنگام خواب و استراحت بروی تشک داشته باشد.

نسل بعدی تشک را میتوان با مموری فوم معرفی کرد و هم چنین استفاده از سیستم فنر های پاکتی نقش به سزایی در هنگم راحتی و استراحت بروی تشک دارد و هم چنین طول عمر تشک را فنر بالا تر می برد. سیستم فنر های جدا به این گونه عمل میکند که با توجه به ساختار بدن که قسمت های مختلف دارای وزن متفاوت می باشد نسبت به فشار وارده از قسمت های مختلف بدن ( سر , کمر , باسن , پاها ) فنر تشک نسبت به فشار وارده در آن نقطه فرو رفته و فنر های دیگر قسمت های تشک حالت سکون دارند این امر سبب میشود هنگام دراز کشدن بروی تشک حس راحتی بیشتری بروی تشک داشته باشید و گردش خون در بدن به راحتی انجام شود.

اما تولید تشک به اینجا ختم نشد بعد از آن تشک های بادی تشکهای جکی و کلی از انواع تشک های جدید به تاریخچه تشکاضافه شد که آینده درباره آن صحبت میکنیم.

صنعت تولید تشک در ایران:

تشک سازی در ایران اوضاع سامندهی شده ای دارد و در واقع خریداران خرید تشک های ایرانی را به خرید تشک های خارجی ترجیح میدهند که یکی از دلایل آن برتری کیفیت تشک های ایرانی نسبت به تشک های خارجی میباشد. دلیل دیگر آن نیز عدم پشتیبانی از تشک های خارجی میباشد. و همین دلیل باعث شده که خریداران نیز از محصولات ایرانی استقبال بیشتری بکنند.


صفحات سايت

تعداد صفحات : 0